Pasta z jaj i cebuli

  • 8 jaj ugotowanych na twardo
  • 2-3 cebule
  • 2 łyżeczki oliwy
  • sok z cytryny
  • 3-4 łyżki posiekanego szczypiorku
  • sól
  • pieprz

Drobno posiekać cebule, skropić sokiem z cytryny, zalać oliwą. Obrać jajka. pokroić na małe kawałki, połączyć z cebulą, doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek. Dobrze wymieszać. Lekko schłodzić.

Dodaj komentarz

Filed under sowa w kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s