Sos cygański

  • cebula
  • 2 ogórki konserwowe
  • filet śledziowy
  • 4-5 łyżek ostrego keczupu
  • łyżka oliwy
  • łyżeczka musztardy
  • sól
  • pieprz

Obrać cebulę, drobno posiekać razem z ogórkiem i filetem śledziowym. Wymieszać z keczupem, oliwą i musztardą. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać do ciemnego pieczywa i gotowanych warzyw.

Dodaj komentarz

Filed under sowa w kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s