Sorbet z arbuza

  • 50 dag arbuza
  • 1-2 łyżki syropu malionowego
  • 1 łyżka soku z cytryny

Miąższ arbuza oczyścić z pestek, zmiksować z syropem malinowym i sokiem z cytryny. Mocno schłodzić. Podawać w szklanych kielichach ze słomkami.

Znakomity na upały.

Reklamy

Dodaj komentarz

Filed under sowa w kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s