Przysmak rybny

  • 1 puszka ryby w oleju
  • 1 mala cebula
  • 1 papryka (żółta lub czerwona)
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki lub koperku

Przełożyć rybę do miski. Rozdrobnić. Oczyścić cebulę i paprykę, drobno pokroić. Dodać do ryby. Wymieszać. Dodać zieleninę. Można przyprawić wg uznania. Podawać jako dodatek do pieczywa.

przysmak_rybny_foto

Dodaj komentarz

Filed under sowa w kuchni

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s